Kerstavond
Beste gasten, wij zijn geopend op Kerstavond, 24 december.
Beste gasten, wij zijn geopend op Kerstavond, 24 december.
EEN RESTAURANT DAT BRANDT VAN AMBITIE EN PASSIE
Tafelen tussen kunst pur sang. Sinds 1 juni 2016 is het Waasland een culinair adresje rijker. Chef Tom Vermeiren, die eerder al zijn strepen verdiende bij Clandestino en Likoké, verwelkomt jullie graag in zijn gastronomisch restaurant aan de Wilfordkaai, waar culinair genieten en kunst hand in hand gaan.
Bij Wilford T bewandel je een culinaire ontdekkingstocht en maak je kennis met de jonge en verfrissende keuken van Chef Tom Vermeiren, en met een team dat pas tevreden is wanneer gasten glimlachen van het binnenkomen tot het verlaten van het restaurant.
Hier gaat het om beleven, verrassen en vooral … genieten!
Gault&Millau - 14,5/20
Restaurant Wilford T en kunstplatform Wilford X gaan hand in hand samen waardoor het motto 'Tafelen tussen Kunst' volledig tot zijn recht komt. Wilford X bundelt een groep kunstminnaars die onder deze naam artistieke activiteiten organiseert. Kwalitatief, eigenzinnig en los van commerciële doeleinden.
Meer info over Wilford X en over de lopende tentoonstelling, vind je op: www.wilfordx.be
WERKEN BIJ HET WILFORD T-TEAM
Wij zijn op zoek naar een full time afwasser om ons team te versterken.
Profiel: flexibel, zelfstandig en stipt. Wij bieden een vast contract, een leuke werksfeer en een goede verloning. Uren: namiddag tot sluit. Vrij op zondag en maandag.
Wij zijn ook steeds op zoek naar gemotiveerd zaalpersoneel voor vrijdag- en zaterdagavond.
Heb je interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar info@restaurant-wilfordt.be.
Gesloten op zaterdagmiddag, zondag en maandag
Lunch vanaf 12u, diner vanaf 19u
Privé-aanvragen mogelijk
Betalingen mogelijk met Bancontact, Visa en Mastercard
Verlof periode
van 24 december tot 2 januari
Voldoende parkeergelegenheid in de buurt rechtover het restaurant