EEN CULINAIRE ONTDEKKING
Lunch
Amuses — Voorgerecht — Hoofdgerecht — Dessert
Menu bestaande uit 3 gerechten volgens marktaanbod en gebracht volgens inspiratie van de chef
's Middags van dinsdag tot en met vrijdag
Marktmenu
Amuses — Voorgerecht — Tussengerecht — Hoofdgerecht — Dessert
Menu bestaande uit 4 gerechten volgens marktaanbod en gebracht volgens inspiratie van de chef
ENKEL 'S MIDDAGS
A la carte
VOORGERECHTEN
Pomme Moscovite - "Imperial Heritage Caviar"
Rundstartaar 'oedslach' – foie - oaked soya
Noordzee krab – asperge uit Nieuwkerke – gerookte eidooier
Asperge Flamand
Hoppescheuten 'Temmerman' – gepocheerd ei – garnaal
HOOFDGERECHTEN
Holstein "selectie De Laet & Van Haver" – pont-neuf – béarnaise
Tarbot – bearnaisesaus van kreeft – kropsla
Bressekip van de bbq – asperge uit Pertuis - morieljes
Signatuur van de chef – groene kruiden risotto – truffel
A la carte zijn enkel te verkrijgen bij keuze van voor- én hoofdgerecht en worden niet aangeboden op vrijdag- en zaterdagavond en op feestdagen.
Enkel mogelijk tot max. 6 personen.
Indien er bepaalde allergieën zijn of u wilt vegetarisch eten, is dat geen enkel probleem. Wij vragen enkel om ons dat op voorhand te laten weten zodat de chef zijn ingrediënten hierop kan afstemmen.
Mogen wij u vragen om per tafel samen af te rekenen.
Wilford T Menu
Fingerfood
—
Amuses
—
Hamachi – komkommer – koriander
Extra kaviaar 'imperial Heritage' 22 €
—
Tarbot – xo – fideua
—
Noordzee krab – asperge uit Nieuwkerke – gerookte eidooier
—
Bresse kip van de bbq – groene asperge uit Pertuis – morieljes
—
Champagne Victor & Charles – citroen – yoghurt
—
Wilford T Classic - "Pain perdu"
5-gangen menu
Extra gerecht — "Signature van de chef"
Kaas extra: + €12,50
Kaas ipv dessert: + €10,50
Wijnarrangement €52
BOB arrangement €32
Alcoholvrij arrangement €32
Voor aanpassingen die niet bij reservatie zijn doorgegeven, vragen wij een supplement van € 5 pp.
Er is ook mogelijkheid tot a la carte.
Indien er bepaalde allergieën zijn of u wilt vegetarisch eten, is dat geen enkel probleem, wij vragen enkel om ons dat op voorhand te laten weten.
Voor aanpassingen die niet bij de reservatie zijn doorgegeven, vragen wij een supplement van € 5 p.p.